O nas

Naša zgodba, osnovni podatki, kontakti in delovni čas

Picerija Paradajz

— Picerija s posluhom

Picerija Paradajz nosi svoje ime od leta 1991, ko se je v manjšem prostoru v starem mestnem jedru v Slovenskih Konjicah, odprl gostinski lokal. Do leta 2010 je picerija menjala že mnogo najemnikov. 19. februarja 2010 pa je vodenje prevzel Sebastijan Starc, ki še danes uspešno vodi prvotno Picerijo Paradajz.

Po treh uspešnih letih poslovanja se je Sebastijan odločil poskusiti nekaj novega. Želel je razširiti svoje poslanstvo izven konjiške občine. Poskusil je z razvozom pic, saj je na začetku picerija poslovala samo na način, da so gostje obroke naročili v lokalu ali pa so po svoje naročilo prišli sami. Sprva je dostava na dom potekala od ponedeljka do četrtka, kasneje pa so Konjičani izrazili željo po dostavi njihovih najljubših pic še med vikendi. Posluh za goste je vedno bilo in ostaja naše temeljno načelo in tako se je tudi vključitev dostave v splošno ponudbo izkazalo kot odlična poteza.

Ponudba sveže pripravljenih obrokov se je povečevala, želeli smo ugoditi in prisluhniti ranljivejšim skupinam, ki imajo zaradi zdravstvenih težav posebne diete in prilagojene prehranske navade. Razširjena ponudba je vključevala brezglutensko testo za pice, sir brez laktoze so lahko gostje prinesli s sabo. Danes je v ponudbi tudi pica, primerna za vegane. Naša največja konkurenčna prednost pa je peka obrokov v krušni peči.

Picerija Paradajz se je v teh letih močno uveljavila na Konjiškem in v okolici. Leta 2017 je zaživela ideja o širitvi in v začetku naslednjega leta se je odprla nova poslovna enota v Slovenski Bistrici. Kljub izjemno težki preizkušnji, ki so jo doživljali vsi zaposleni po podtaknjenem požaru v piceriji, je ekipa postala še bolj povezana. Po desetih dneh skupnega obnavljanja in čiščenja nastale škode so lahko Picerijo Paradajz v Slovenski Bistrici ponovno odprli.

Leto 2021 so covidne razmere tako zelo vplivale na način dela v Slovenskih Konjicah in Slovenski Bistrici, da so bile razmere skoraj nevzdržne za oba kraja.

Leta 2022 se sta se zaradi umika iz gostinskih dejavnosti umaknila dva peka, katera sta vodila peko pic. Ker žal nismo uspeli najti uspešne rešitve, smo januarja poslovno enoto v Slovenski Bistrici zaprli.

Našo ekipo danes sestavlja 12 marljivih parov rok, zaposlenih in študentov. Vsak z  različnim okusom za pice, a vendar z isto vizijo – delati s posluhom.

Sebastijan Starc

Direktor podjetja Picerija Paradajz d.o.o.

Ime podjetja:
PICERIJA PARADAJZ gostinske storitve d.o.o.

Skrajšano ime podjetja: PICERIJA PARADAJZ d.o.o.
Sedež podjetja: Celjska cesta 1a, 3210 Slovenske Konjice

Matična številka:  6798250000
ID za DDV:  SI42766877
TRR: SI56 6100 0001 0084 079 (Delavska hranilnica d.d. LJUBLJANA)

PE Slovenske Konjice: 03 575 51 55
Računovodstvo: 03 75 76 521
E-pošta: info@picerijaparadajz.si

Delovni čas

picerije

Dostava

do 30 min pred zaprtjem

  • PON - ČET 13:00 – 21:00
  • PET 13:00 – 22:00
  • SOB 13:00 – 22:00
  • NED IN PRAZNIKI 13:00 – 21:00